Elabo werkt
met snelle
doorlooptijden

Elabo werkt
landelijk

Elabo werkt
doelgericht

Elabo werkt
samen

Elabo werkt
onafhankelijk

Elabo - Arbeidsdeskundig onderzoek & integratie advies

Partners van Elabo

Elabo werkt nauw samen met IVA-Opleiding en Training op het gebied van maatwerkopleidingen binnen de verzuim -en arbeidsongeschiktheidsmarkt. IVA-opleidingen en trainingen is een apart onderdeel van Elabo BV

Op het gebied van bedrijfsadvies en arbeidsdeskundige consultancy zetten we Kie-Consultancy;in. Sinds 2014 is deze organisatie onderdeel van Elabo geworden.

Voor coaching en mediation maken wij gebruik van onze professionals die werkzaam zijn binnen Mediaton Nederland (www.mediationNL.nl). Wij hebben gemerkt dat er nog veel vraag is naar deskundige mediators bij conflicten en daarom hebben we deze professionals beschikbaar binnen ons nieuwste label van Elabo BV.

Blijkt uit één van onze arbeidsdeskundige adviezen/onderzoeken dat arbeidsbemiddeling gewenst is (tweede spoor) dan kunnen wij u een suggestie doen, op basis van onze kennis en ervaring, over een goed expertise bureau. Echter blijven wij hierbij onafhankelijk en is de uiteindelijke keuze aan u of uw begeleidende casemanager met welk bedrijf u dit eventueel verder oppakt.

Met deze partners en werkwijze dekken wij, elk vanuit hun eigen expertise, het volledige dienstenspectrum op het gebied van preventieve en curatieve dienstverlening af  (binnen de arbeidsongechiktheidsvraagstukken). Kijk hier voor de historie van Elabo BV. 


Deel deze pagina:

gecertificeerde arbeidsdekundige geregeistreerde arbeidsdekundige arbeidsdeskundigen akc arbeid advies nvva

Kunnen wij u helpen? Bel ons op 085 - 040 72 00, of:

Contact Offerte aanvragen