Elabo werkt
met snelle
doorlooptijden

Elabo werkt
landelijk

Elabo werkt
doelgericht

Elabo werkt
samen

Elabo werkt
onafhankelijk

Elabo - Arbeidsdeskundig onderzoek & integratie advies

"De betrokkenheid en mentaliteit van Elabo spreken ons echt aan!"

Klaverblad Verzekeringen werkt sinds 2006 met Elabo samen. Sectorhoofd Claims Olof de Jong vertelt: "Wij hebben destijds een aantal bureaus uitgenodigd voor een kennismaking. Het klikte meteen tussen Elabo en ons, het was een bijzonder prettig eerste contact. Sindsdien werken wij vaak en zeer graag met Elabo samen."

Zorgvuldig handelen

Klaverblad behandelt claims van zelfstandig ondernemers die zich voor arbeidsongeschiktheid hebben verzekerd. "Wij hebben zelf één arbeidsdeskundige in dienst. Daarnaast schakelen wij Elabo vaak in om arbeidsongeschikte ondernemers te bezoeken om de invloed van de medische beperkingen voor de uitoefening van hun beroep vast te stellen. Deze vaststelling heeft de schadebehandelaar nodig om de mate van  arbeidsongeschiktheid en dus de hoogte van de uitkering te bepalen. Het is zeer belangrijk dat dit goed gebeurt, het heeft immers belangrijke consequenties voor de verzekerde werknemer. Elabo doet dit dan ook zeer zorgvuldig." 

Ook voor advies over re-integratie klopt Klaverblad graag bij Elabo aan. De schadebehandelaar bij Klaverblad bepaalt wanneer hij Elabo wil inschakelen en zet zelf de opdracht bij de organisatie uit. Elabo bepaalt vervolgens welke arbeidsdeskundige de zaak zal behartigen en koppelt de bevindingen terug binnen de afgesproken termijnen.

Goede kwaliteit rapportages en realisatie van de doelstellingen

Zowel Olof de Jong als collega Pieter van der Zwan (afdelingshoofd Claims personenverzekeringen) werken veelvuldig met Elabo samen. Beiden onderhouden het contact met Jan Hulleman, dat vooral over de samenwerking in het algemeen gaat (ontwikkelingen, veranderingen en aandachts- en verbeterpunten). De schadebehandelaren onderhouden rechtstreeks contact met de arbeidsdeskundigen van Elabo.

Ook Pieter van der Zwan is zeer te spreken over Elabo. "Jazeker, onze samenwerking verloopt erg prettig! De kwaliteit van de rapporten die Elabo opstelt is goed en ook worden de doelstellingen over de doorlooptijden in de regel gehaald conform de afspraken uit de SLA. Als we een keer een spoedopdracht hebben, dan is er altijd een arbeidsdeskundige die tijd vrijmaakt. Dat waarderen wij enorm. Deze manier van werken past goed bij de klantgerichte aanpak van Klaverblad." "Het zijn vooral de korte lijnen tussen Elabo en Klaverblad, de betrokkenheid van de medewerkers, de objectiviteit en de no-nonsense mentaliteit van Elabo die ons echt aanspreken!"


Deel deze pagina:

gecertificeerde arbeidsdekundige geregeistreerde arbeidsdekundige arbeidsdeskundigen akc arbeid advies nvva

Kunnen wij u helpen? Bel ons op 085 - 040 72 00, of:

Contact Offerte aanvragen