Elabo werkt
met snelle
doorlooptijden

Elabo werkt
landelijk

Elabo werkt
doelgericht

Elabo werkt
samen

Elabo werkt
onafhankelijk

Elabo - Arbeidsdeskundig onderzoek & integratie advies

Werkwijze Elabo

Elabo geeft onafhankelijk arbeidsdeskundig advies. En  neemt deze rol zeer serieus. Zo nemen we altijd ruim de tijd voor onze onderzoeken, immers de basis van ieder vervolgtraject.

Wat doet een Elabo arbeidsdeskundige?

Iedere situatie is uniek en ieder geval vraagt om een eigen oplossing. In de gesprekken die we daarbij voeren gaan we doortastend aan de slag: besteden veel aandacht aan een grondige analyse met oog voor de belangen van alle betrokkenen: werknemer, werkgever, verzekeraar of volmacht. Daarbij rekening houdend met de geldende wettelijke kaders of polisvoorwaarden. Belasting, belastbaarheid, duurzame inzetbaarheid en motivatie zijn hierin belangrijke begrippen. Nuances zijn van belang! Het mag duidelijk zijn wat Elabo arbeidsdeskundigen doen: we denken in mogelijkheden en practische oplossingen. Dat is de basis voor nu en ook op langere termijn.

Onze arbeidsdeskundigen zetten alle opgedane kennis, vaardigheden en ervaring in om tot de beste oplossing te komen.

Landelijke Elabo dekking

Elabo werkt landelijk en voert inmiddels ruim 4000 onderzoeken op jaarbasis uit. Wij begeleiden op landelijke schaal  bedrijven en verzekeraars die te maken hebben met vraagstukken op het gebied van (ziekte) verzuim, AOV, WIA en de Wet Verbetering Poortwachter, waarbij de werkgever de eerste twee jaar zelf het verzuim bij arbeidsongeschiktheid betaalt.
Elabo heeft de kennis en kunde in huis om deze organisaties van professioneel en onafhankelijk advies te voorzien.


Deel deze pagina:

gecertificeerde arbeidsdekundige geregeistreerde arbeidsdekundige arbeidsdeskundigen akc arbeid advies nvva

Kunnen wij u helpen? Bel ons op 085 - 040 72 00, of:

Contact Offerte aanvragen