Elabo werkt
met snelle
doorlooptijden

Elabo werkt
landelijk

Elabo werkt
doelgericht

Elabo werkt
samen

Elabo werkt
onafhankelijk

Elabo - Arbeidsdeskundig onderzoek & integratie advies

MVO

Het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) van Elabo

Elabo neemt graag haar verantwoordelijkheid in de maatschappij. Zij doet dat niet alleen met haar kernactiviteit (arbeidsdeskundig advies geven waardoor veel mensen in het arbeidsproces kunnen blijven) maar ook met ondersteuning van diverse maatschappelijke organisaties en/of initiatieven. 

Oxfam Novib

Naast het realiseren van onze eigen doelstellingen vinden wij het belangrijk om als bedrijf maatschappelijk betrokken te zijn en ons in te zetten voor een betere wereld. Daarom zijn wij bedrijvenambassadeur geworden in het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk van Oxfam Novib: een organisatie die zich inzet voor een wereld zonder armoede en met gelijke kansen voor iedereen. Zij gaan, net als wij, altijd uit van de kracht en de mogelijkheden van de mensen zélf.

www.oxfamnovib.nl

SWABO Ladies

Op sportief gebied ondersteunen wij Swabo Ladies, een opleidingsploeg binnen het vrouwenpeleton van het dameswielrennen. Het SWABO Women Development Team is duidelijk over haar doelen: op termijn wil het de beste opleidingsploeg binnen het vrouwenwielrennen worden. Om dit ambitieuze doel te bereiken introduceert het een doordacht, duurzaam, revolutionair, wereldwijd uniek opleidingstraject. 

www.swaboladies.nl

G-voetbal toernooi V.S.C.O.

Elabo ondersteunt reeds 10 jaar G-voetbal voor mensen met een verstandelijke beperking.

In 2019 zal het toernooi weer plaatsvinden op zaterdag 1 juni op Sportpark De Heughte, Zwarteweg 15 te Oosterwolde.  

Stichting AWAS Kaki

Stichting AWAS Kaki heeft als doel kinderen  en kasarmen te faciliteren onder andere door scholing en het verstrekken van leermiddelen (boeken en dergelijke).

www.awaskaki.com 


Deel deze pagina:

gecertificeerde arbeidsdekundige geregeistreerde arbeidsdekundige arbeidsdeskundigen akc arbeid advies nvva

Kunnen wij u helpen? Bel ons op 085 - 040 72 00, of:

Contact Offerte aanvragen