Elabo werkt
met snelle
doorlooptijden

Elabo werkt
landelijk

Elabo werkt
doelgericht

Elabo werkt
samen

Elabo werkt
onafhankelijk

Elabo - Arbeidsdeskundig onderzoek & integratie advies

Algemeen

Ervaren arbeidsdeskundig adviesbureau

Elabo is een landelijk werkend arbeidsdeskundig expertise bureau. Minimaal 4000 onderzoeken / adviestrajecten per jaar worden door onze professionals uitgevoerd op de private markt. Onze arbeidsdeskundigen worden erkend als toonaangevende vakspecialisten. We kennen de kansen, maar ook de obstakels, en vinden hierin vaak weer de optimale weg om tot werkhervatting en een deskundig advies te komen.

Visie

Door een steeds verder terugtrekkende overheid wordt er meer eigen verantwoordelijkheid verwacht van werkgevers én werknemers. Daarbij is het van belang beide partijen deskundig te adviseren en te begeleiden op het gebied van re-integratie en verzuim. Zo worden kosten bespaard en de inzetbaarheid en betrokkenheid vergroot. Wij ondersteunen onze klanten zodat ondernemers met duurzaam inzetbaar personeel  succesvol kunnen blijven ondernemen.

Diensten

Naast arbeidsdeskundige onderzoeken en werkhervattingsadviezen wordt Elabo, inclusief haar andere labels, ook voor tal van andere soorten dienstverlening ingezet. Zo voeren wij bijvoorbeeld ook mediations, (in company) trainingen en consultancy trajecten uit.

Labels van Elabo

Elabo BV is ook eigenaar van:

Kie-Consultancy is het bureau voor toegevoegde deskundige expertise op het gebied van gezondheidsmanagement, duurzame inzetbaarheid en preventie. Sterk in het uitvoeren van onderzoek naar oorzaken van (dreigend) verzuim en het geven van het juiste pragmatische advies ten aanzien van de geconstateerde knelpunten. Tevens implementeren wij integrale oplossingen op het gebied van schadelast reductie ten gevolge van arbeidsongeschiktheid en ziekteverzuim. Dit doet Kie-Consultancy zowel voor werkgevers (bv. eigen risicodragers van de WIA, WGA), verzekeraars, gevolmachtigd agenten als ook voor brancheorganisaties.

Ivaopleidingen.nl biedt  erkende arbeidsdeskundige opleidingen en trainingen aan.  De opleiding arbeidsdeskundige is door Hobéon- SKO gecertificeerd en door het SRA (stichting register arbeidsdeskundigen) erkend. Het opleidingsprogramma kent vier gebieden: Arbeidsdeskundige, Minors, Incompany trainingen, Na- en bijscholingen. De opleidingen worden verzorg door docenten die niet alleen theoretische kennis hebben maar ook een schat aan praktijkervaring meebrengen. Kortom, professionals die professionals opleiden.

Staat de informatie er niet bij die u zoekt. Neem gerust contact met ons op , of laat hier een bericht achter dan zullen wij u zo spoedig mogelijk bellen. 


Deel deze pagina:

gecertificeerde arbeidsdekundige geregeistreerde arbeidsdekundige arbeidsdeskundigen akc arbeid advies nvva

Kunnen wij u helpen? Bel ons op 085 - 040 72 00, of:

Contact Offerte aanvragen