Elabo werkt
met snelle
doorlooptijden

Elabo werkt
landelijk

Elabo werkt
doelgericht

Elabo werkt
samen

Elabo werkt
onafhankelijk

Elabo - Arbeidsdeskundig onderzoek & integratie advies

Gera van der Jagt is overleden

Gera van der Jagt is overleden....

Onze collega Gera overleed op zaterdag 23 juni 2018.

Kerst 2016 kregen we bericht van Gera dat ze zich ziek moest melden en in de loop van de weken erna werd duidelijk dat er sprake was van een ernstig ziektebeeld met een slechte prognose. Dat sloeg bij iedereen in als een bom.

Hoewel zij wist dat genezing niet mogelijk was, bleef zij toch graag betrokken bij Elabo en bij de collega’s. Zij probeerde ondanks alles haar steentje bij te dragen aan het bedrijf door thuis dingen op te pakken op het gebied van kwaliteit, Dit vroeg wel energie maar het gaf haar ook energie. Zij keek uit naar de personeelsvergaderingen welke ze graag bezocht om het contact te houden. Deze bijeenkomsten gaven haar weer een zekere mate van kracht. De belangstelling van de collega’s in de vorm van bezoeken, bloemen, kaartjes deden haar goed en dat gaf ze ook regelmatig aan.
Haar 57e verjaardag heeft ze uitgebreid gevierd en daar waren vele collega’s aanwezig wat ze erg waardeerde.

De laatste maanden merkten we dat haar klachten toenamen en april van dit jaar kregen we bericht dat de ziekte zich had uitgebreid  en verdere behandeling niet mogelijk was. Ondanks dat bleef Gera genieten van het leven. Ze maakte samen met Okke en de kinderen nog wandelingen in de omgeving en genoot van de lente in hun tuin. Er was ook nog  ruimte voor bezoeken van collega’s. Deze bezoeken waren intens, maar ook ontspannen, allen genietend van dat moment. Het afscheid na een bezoek viel voor iedereen zwaar.

Gera wilde onze jaarlijkse personeelsdag begin juni in IJmuiden nog graag bijwonen, dat was een moment waar ze naar toe leefde. Het was fijn om samen te zijn op die dag hoewel dat voor allen de nodige emoties met zich meebracht. Het was duidelijk dat dit een “afscheid“ was.  

Intens verdrietig maar met ontzettend veel bewondering en zeer veel respect voor haar doorzettingsvermogen, nuchterheid en optimisme kijken we terug op onze collega Gera,
maar ook naar Okke, de kinderen en kleinkinderen.  

Elabo verliest een fijn mens en collega die sinds 2008 bij ons werkte.

Okke, Suzanne en Paul, Jolien en de kleinkinderen verliezen een vrouw, moeder en oma.  
We wensen jullie veel sterkte.
Een vrouw, een moeder en oma wil en kan je niet missen.

Collega’s en managementteam

 

Geplaatst op Maandag 25 juni 2018
Deel deze pagina:

gecertificeerde arbeidsdekundige geregeistreerde arbeidsdekundige arbeidsdeskundigen akc arbeid advies nvva

Kunnen wij u helpen? Bel ons op 085 - 040 72 00, of:

Contact Offerte aanvragen