Elabo werkt
met snelle
doorlooptijden

Elabo werkt
landelijk

Elabo werkt
doelgericht

Elabo werkt
samen

Elabo werkt
onafhankelijk

Elabo - Arbeidsdeskundig onderzoek & integratie advies

Succesvolle klantdag Elabo

Afgelopen donderdag 3 december vierde Elabo zijn 15 jarige bestaan bij golfclub Hoogland. Dit deden we door een klantdag te organiseren voor onze trouwe, nieuwe, inspirerende opdrachtgevers en relaties.
Na een korte introductie, terugblik en dankwoord door onze algemeen directeur Jan Hulleman was er een college tour met Jurgen Boon (paragolfer). Elabo neemt ook graag haar verantwoordelijkheid in de maatschappij middels de Elabo Foundation.

De Elabo Foundation biedt sportieve activiteiten aan mensen met een handicap die niet (meer) kunnen deelnemen aan het arbeidsproces. Sinds dit jaar ondersteunen wij daarom Jurgen Boon (paragolfer). Jurgen Boon is dit jaar ook opgenomen in de selectie van de NGF (Nederlandse Golf Federatie) en streeft hij samen met de NGG (Nederlandse Golfvereniging voor Gehandicapte) ervoor om het golf als paralympische sport erkend te krijgen. Een mooi doel waar wij Jurgen als (mede) ambassadeur graag bij helpen.

Na een inspirerend interview en interessante vragen door al onze klanten vond er een golfclinic plaats onder leiding van Stephan Honing (golfprofessional van Golfclub Hoogland Amersfoort) en Jurgen Boon. De deelnemers van de golfclinic reageerden zeer enthousiast en zien vooral wat er allemaal mogelijk is met het juiste materiaal en een topsport instelling zoals Jurgen heeft. "Een zeer inspirerend verhaal voor ons zelf als ook voor onze opdrachtgevers, veel verzekeraars, hoe je met beperkingen leert omgaan en weer nieuwe doelen kunt stellen."

Hierna werd de succesvolle middag/avond afgesloten werd met een heerlijke hap en drankje. Op naar de volgende 15 jaar van partnership!

Lees hier meer over Jurgen en de Elabo foundation

Geplaatst op Maandag 7 december 2015
Deel deze pagina:

gecertificeerde arbeidsdekundige geregeistreerde arbeidsdekundige arbeidsdeskundigen akc arbeid advies nvva

Kunnen wij u helpen? Bel ons op 085 - 040 72 00, of:

Contact Offerte aanvragen