Elabo werkt
met snelle
doorlooptijden

Elabo werkt
landelijk

Elabo werkt
doelgericht

Elabo werkt
samen

Elabo werkt
onafhankelijk

Elabo - Arbeidsdeskundig onderzoek & integratie advies

Arbeidsdeskundig onderzoek

Bent u niet langer in staat om uw werk naar behoren uit te voeren? Dan is het goed mogelijk dat uw werkgever een arbeidsdeskundig onderzoek voor u heeft aangevraagd. Vanuit de Wet verbetering Poortwachter moeten door de werkgever alle mogelijkheden voor re-integratie onderzocht worden, hiervoor is het arbeidsdeskundig onderzoek van Elabo zeer geschikt.

Is het arbeidsdeskundig onderzoek nog niet aangevraagd maar wilt u als werknemer wel graag snel een beeld hebben van uw kansen op terugkeer naar de arbeidsmarkt? Bespreek dan de mogelijkheden met uw werkgever en vraag het arbeidsdeskundig onderzoek aan. Verzuimt u nog niet zo lang (minder dan 4 maanden) dan kan het werkhervattingsadvies ook voor u al voldoende zijn. 

Snelle inventarisatie mogelijkheden werknemer.

Een arbeidsdeskundig onderzoek biedt u en uw werkgever een goed beeld van de mogelijkheden op terugkeer in het arbeidsproces. De re-integratiemogelijkheden worden concreet en onderbouwd weergegeven. 

Het arbeidsdeskundig onderzoek van Elabo kan snel worden uitgevoerd, dit kan zowel preventief (om uitval te voorkomen) alsook op het moment dat u verzuimt van uw werk.  Wij denken daarbij vooral in iemands mogelijkheden en oplossingen, en zijn uit op een bevredigend resultaat voor alle betrokkenen.

Wij inventariseren uw mogelijkheden om terug te keren naar het arbeidsproces, bij uw huidige werkgever of elders. Elabo maakt hierbij gebruik van zowel de informatie die u zelf verstrekt, uw werkgever en de beperkingen op medische grond zoals die door de bedrijfsarts worden vastgesteld.

Hoe werkt het en meer informatie?

Als u (soms al langer) verzuimt is het belangrijk dat u snel weet waar u aan toe bent. Elabo geeft u binnen enkele weken een beeld van uw re-integratiemogelijkheden. Het  onderzoek wordt in de regel binnen 3 weken uitgevoerd en teruggekoppeld. Wilt u meer informatie over dit arbeidsdeskundig onderzoek kijk dan hier!

Weet u al wat het onderzoek inhoudt en wilt u zelf een Arbeidsdeskundig onderzoek aanvragen kijk dan hier bij het online aanmeldformulier.

Heeft u nog vragen over het Elabo arbeidsdeskundig onderzoek of wilt u ander arbeidsdeskundig advies? Neemt u dan gerust contact met ons op.


Deel deze pagina:

gecertificeerde arbeidsdekundige geregeistreerde arbeidsdekundige arbeidsdeskundigen akc arbeid advies nvva

Kunnen wij u helpen? Bel ons op 085 - 040 72 00, of:

Contact Offerte aanvragen