Elabo werkt
met snelle
doorlooptijden

Elabo werkt
landelijk

Elabo werkt
doelgericht

Elabo werkt
samen

Elabo werkt
onafhankelijk

Elabo - Arbeidsdeskundig onderzoek & integratie advies

Begeleiding WIA (her)beoordeling

Waarom begeleiding bij de WIA (her)beoordeling?

In de praktijk blijkt nogal eens dat een WIA (her)beoordeling door het UWV een niet verwachte of onjuiste uitkomst heeft. Deze onverwachte WIA (her)beoordelingen blijken regelmatig veroorzaakt te worden door zaken die, naderhand gezien, vooraf te beïnvloeden zijn. Herstel van de uitslag kost tijd, energie, geld en had bij een goede begeleiding voorkomen kunnen worden. Om te zorgen dat u als werkgever, casemanager of verzuimspecialist het begeleidingstraject van uw arbeidsongeschikte werknemer correct kunt afsluiten is de inzet van begeleiding bij de WIA (her)beoordeling de juiste stap. 

Wilt u meer weten over de begeleiding gedurende de WIA aanvraag of over de andere dienstverlening van Elabo? Neemt u dan gerust contact met ons op of lees het na in onze leaflet. (Gezien de tarifering bieden wij deze diensten voornamelijk aan werkgevers aan)

White Paper

Lees voor meer informatie het onderstaande document over WIA-begeleiding. Hierin bespreken we een waargebeurde casus om het proces te verduidelijken en te tonen wat Elabo voor u kan betekenen.

WIA-begeleiding White Paper


Deel deze pagina:

gecertificeerde arbeidsdekundige geregeistreerde arbeidsdekundige arbeidsdeskundigen akc arbeid advies nvva

Kunnen wij u helpen? Bel ons op 085 - 040 72 00, of:

Contact Offerte aanvragen