Elabo werkt
met snelle
doorlooptijden

Elabo werkt
landelijk

Elabo werkt
doelgericht

Elabo werkt
samen

Elabo werkt
onafhankelijk

Elabo - Arbeidsdeskundig onderzoek & integratie advies

Snel een arbeidsdeskundig onderzoek

Is één van uw werknemers dreigend langdurig niet in staat om zijn of haar werk naar behoren uit te voeren? Vraag dan direct het arbeidsdeskundig onderzoek van Elabo aan!

Als werkgever wilt u immers graag snel een beeld hebben van de kansen op duurzame terugkeer van een werknemer binnen uw bedrijf.

Inventarisatie mogelijkheden werknemer

Het arbeidsdeskundig onderzoek van Elabo kan altijd worden uitgevoerd, zowel preventief (om uitval te voorkomen) als op het moment dat de werknemer verzuimt. Deze onderzoeksmethode geeft direct de filosofie van Elabo weer: wij denken in mogelijkheden en in oplossingen. En zijn uit op bevredigend resultaat voor alle betrokkenen.
Wij inventariseren de mogelijkheden van de werknemer om gedurende zijn re-integratie terug te keren naar het arbeidsproces, bij u als huidige werkgever of elders. Elabo maakt hierbij gebruik van zowel de informatie die u verstrekt als de beperkingen op medische grond die door de bedrijfsarts worden vastgesteld.

Hoe werkt het arbeidsdeskundig onderzoek?

In dit stadium is het belangrijk dat u snel weet waar u aan toe bent. Elabo geeft u binnen enkele weken een beeld van de re-integratiemogelijkheden van de werknemer. Aan de hand van dit rapport stelt u tevens vast of u voldoet aan de vereisten volgens de Wet Verbetering Poortwachter.

Blijkt uit het rapport dat arbeidsbemiddeling gewenst is (tweede spoor) dan kunnen wij u een suggestie doen, op basis van onze kennis en ervaring, over een goed expertise bureau. Echter zijn wij onafhankelijk en is de uiteindelijke keuze aan u of uw begeleidende casemanager met welk bedrijf u dit eventueel verder oppakt. 

Vraag hier een arbeidsdeskundig onderzoek aan

Wilt u direct een helder en compleet advies vraag dan nu een Arbeidsdeskundig onderzoek aan? Vul hier het aanmeldformulier in.

Wilt u meer weten over het Elabo arbeidsdeskundig onderzoek of over de andere dienstverlening van Elabo? Neemt u dan gerust contact met ons op of lees het na in onze leaflet. 


Deel deze pagina:

gecertificeerde arbeidsdekundige geregeistreerde arbeidsdekundige arbeidsdeskundigen akc arbeid advies nvva

Kunnen wij u helpen? Bel ons op 085 - 040 72 00, of:

Contact Offerte aanvragen