Elabo werkt
met snelle
doorlooptijden

Elabo werkt
landelijk

Elabo werkt
doelgericht

Elabo werkt
samen

Elabo werkt
onafhankelijk

Elabo - Arbeidsdeskundig onderzoek & integratie advies

Arbeidsdeskundig onderzoek

Is één van uw cliënten niet in staat om zijn of haar werk naar behoren uit te voeren?
Vraag dan direct het arbeidsdeskundig onderzoek van Elabo aan!
Als volmacht wilt u immers graag snel een beeld hebben van de kansen op terugkeer van een cliënt naar de arbeidsmarkt.

Inventarisatie mogelijkheden verzekerde

Het arbeidsdeskundig onderzoek van Elabo kan altijd worden uitgevoerd, zowel preventief (om uitval te voorkomen) als reactief. Deze onderzoeksmethode geeft direct de filosofie van Elabo weer: wij denken in iemands mogelijkheden, in oplossingen. En zijn uit op bevredigend resultaat voor alle betrokkenen.

Wij inventariseren de mogelijkheden van de werknemer om terug te keren in het arbeidsproces, bij de huidige werkgever of elders. Elabo maakt hierbij gebruik van zowel de informatie die door casemanager, werkgever en verzekerde worden verstrekt als de beperkingen op medische grond die de bedrijfsarts vaststelt.

Hoe werkt het?

In dit stadium is het belangrijk dat u snel weet waar u aan toe bent. Elabo geeft u binnen enkele weken een beeld van de re-integratiemogelijkheden van de werknemer. Hiervoor wordt het bedrijf bezocht en vinden gesprekken plaats met werkgever en werknemer. Aan de hand van dit rapport stelt u tevens vast of partijen voldoen aan de vereisten volgens de Wet Verbetering Poortwachter.

Blijkt uit het rapport dat arbeidsbemiddeling gewenst is (tweede spoor) dan kunnen wij u een suggestie doen, op basis van onze kennis en ervaring, over een goed expertise bureau. Echter zijn wij onafhankelijk en is de uiteindelijke keuze aan u of uw begeleidende casemanager met welk bedrijf u dit eventueel verder oppakt.

Vraag hier een arbeidsdeskundig onderzoek aan

Wilt u direct een helder en compleet advies vraag dan nu een Arbeidsdeskundig onderzoek aan? Vul hier het aanmeldingsformulier in.

Wilt u meer weten over het Elabo arbeidsdeskundig onderzoek kijk dan hier, of neemt u gerust contact met ons op.


Deel deze pagina:

gecertificeerde arbeidsdekundige geregeistreerde arbeidsdekundige arbeidsdeskundigen akc arbeid advies nvva

Kunnen wij u helpen? Bel ons op 085 - 040 72 00, of:

Contact Offerte aanvragen