Elabo werkt
met snelle
doorlooptijden

Elabo werkt
landelijk

Elabo werkt
doelgericht

Elabo werkt
samen

Elabo werkt
onafhankelijk

Elabo - Arbeidsdeskundig onderzoek & integratie advies

Arbeidsdeskundige dienstverlening voor u als verzekeraar

Bent u (inkomens) verzekeraar en wilt u graag grip houden op uw klanten met betrekking tot het ziekteverzuim? Elabo helpt u graag bij het uitvoeren van een goed en tijdig arbeidsdeskundig onderzoek. Door inzet van de juiste professional op het juiste moment kunt u veel geld besparen en werkt u mee aan een inzetbare medewerker en de beheersing van de schadelast voor u en uw klant.

Groot aanbod arbeidsdeskundige dienstverlening

Door onze jarenlange ervaring met verzekeraars en samenwerkende casemanagers kennen we een breed aanbod aan dienstverlening en weten we de belangen van u als opdrachtgever en ook van de werkgever en zijn  medewerkers. Met vele verzekeraars (en volmachten)  hebben we inmiddels al afspraken gemaakt en helpen we in het beheersen van de schadelast. Kijk hier voor onze samenwerkingspartners. 

Onze dienstverlening hebben we helder omschreven per onderwerp inclusief productleaflet en een aanmeldingsformulier. Kijk hieronder waar u meer informatie over wil. Kent u ons al en wilt u direct een helder en compleet Arbeidsdeskundig onderzoek aanvragen voor één van uw werkgevers / verzekerden? Vul hier het aanmeldformulier in.

Download hier de productleaflet voor verzekeraars 

Wilt u meer weten over het Elabo arbeidsdeskundig onderzoek of over de andere dienstverlening van Elabo? Neemt u dan gerust contact met ons op.


Deel deze pagina:

gecertificeerde arbeidsdekundige geregeistreerde arbeidsdekundige arbeidsdeskundigen akc arbeid advies nvva

Kunnen wij u helpen? Bel ons op 085 - 040 72 00, of:

Contact Offerte aanvragen